Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

Професионални секцииКССФейсбук страница и дискусионен форум на секция КСС към КИИП София

Фейсбук страница и дискусионен форум на секция КСС към КИИП София

Вече има Фейсбук страница на секцията. На нея ще бъдат пускани обяви на КИИП София за секция КСС. Могат да бъдат задавани въпроси, да се обсъждат теми и да се пишат съобщения (вкл. лични).
Има вече и действащ форум на секцията. Ако сте проектант-конструктор от София, регистрирайте се в него. Няма да бъдат отказвани регистрации и на други колеги-конструктори. Форумът е платформа за сериозно обсъждане на проблемите на гилдията. Желателно е членовете да се регистрират с активни имейли, за да могат при нужда да получават уведомления. Регистрирайте се с истинските си имена и моля при регистрацията казвайте по нещо за себе си.

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра
РК Кюстендил

 

 

• Участие в 25 годишнина на инженерната камара в гр. Дрезден, Саксония,ФР Германия – 21-22.11.2018 г.

• Кръгла маса на тема:“ Аспекти и проблеми на строителния и инвестиционния процес в Европейските страни“ – проведена в гр. София, в залата на КИИП РК София-град с участието на гости от чужбина, представители на инженерни камари на ФР Германия, Република Чехия и Република Сърбия 29.09.2018 г.

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: https://nationaltheatre.bg/programa-2/

Повече...

В Началото