NachaloKIIP

Новини

МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ

МАТЕРИАЛИ ЗА ОБЩОТО СЪБРАНИЕ НА РК СОФИЯ-град, 01.07.2021 г.

1. Отчетен доклад (виж тук)

2. Отчет на бюджета и проект за бюджет 2021 (виж тук)

30.06.2021 Съобщение

ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ ДО ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА КИИП РК София-град

Уважаеми колеги,
Уведомяваме Ви че, във връзка с провеждането на редовното общо отчетно събрание на Регионална Колегия София-град на 01 юли 2021 г. /четвъртък/ офисът на бул. „Александър Стамболийски“ № 51 няма да работи

Регионално ръководство КИИП РК София-град

 

ПОКАНА

pic

 

 

Фирма Cairox и професионална секция „ОВКХТТГ“ КИИП – София град ви каним най-учтиво да присъствате на годишното представяне на продуктите на GREE.

Семинарът е предназначен за проектанти и инсталатори по част ОВК.

02.07 /петък/ - София, хотел Хилтън, начало 11:00ч.

Моля, потвърдете участието си в мероприятието на следния e-mail адрес:
Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

27.05.2021 г. Съобщение

snimka-10-06-20221

НА ВНИМАНИЕТО НА ЧЛЕНОВЕТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛНА СЕКЦИЯ ЕАСТ

Регионалното ръководство на КИИП РК София-град и професионална секция ЕАСТ Ви уведомяват, че на 10 юни 2021 г. ще се проведе on-line семинар на тема: „Проектиране на PV централи“ от 13.30 часа.

 

Лектор: проф. д-р инж. Христо Василев – ТУ София

Обучението е без такса участие.
Брой участници в обучението: 50.

За предварително записване и участие в този on-line семинар е необходимо да изпратите задължително на е-mail: office @kiip-sofia.com следните Ваши данни /рег. № в КИИП, две имена, e-mail адрес и номер на мобилен телефон/ не по-късно от 08.06.2021г.

ПРОГРАМА /вижте тук/

23.04.2021 Съобщение

 

Capture

 

 

 

 

 

Професионална секция ЕАСТ - КИИП РК София-град и Шнайдер Електрик България имат удоволствието да Ви поканят на представяне на тема: Системи за непрекъсваеми захранвания (UPS).

Представянето ще се проведе онлайн на 28.04.2021 г. / сряда/  от 15.00 ч.

Обучението е без такса участие.

ПОКАНА /вижте тук/

22.01.2021 Съобщение

 Уважаеми колеги,

 
Във връзка с разглеждането на проекти за устройствени планове и инвестиционно проектиране в експертните съвети на различните администрации, обръщаме внимание, че на основание чл. 7, ал. 8 от ЗКАИИП е необходимо и обяснителните записки да бъдат подписани и  подпечатани от правоспособен проектант, изготвил съответната част от проекта. 

21.12.2020г Съобщение

Уважаеми колеги,
На 31 декември 2020 г. офисът няма да работи.
Във връзка с наложените ограничителни мерки при събиране на хора и с цел запазване здравето на колегите и служителите в офиса, за раздаване на удостоверенията се определя следния ред:
1. За фирми, платили по списък за служителите си - по предварителна заявка за време и час на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Представител на фирмата трябва да представи актуализирани адрес, телефон и email на хората от списъка и да получи удостоверенията. В едноседмичен срок от фирмата връщат по имейл списъка с подписите на проектантите, гарантиращи получаването на удостоверението лично от всеки от тях с посочена дата на получаването.

2. За всички останали членове удостоверения ще се изпращат по email само след предварителна заявка на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., съдържаща рег.№, три имена, секция, ППП/ОПП, актуален адрес, телефон и email. Проверката за получаване на удостоверението става с потвърждение по имейл или на тел. 02 851 82 41, 02 851 82 42.

3. Колегите, които искат да получат удостоверенията си „на ръка“, предварително на тел. 02 851 82 41, 02 851 82 42 съгласуват време и час за получаване. При получаване на удостоверението се представя Анкетна карта с данни: рег.№, три имена, актуални адрес, телефон и email на получателя.

Регионално ръководство
на КИИП РК София-град

metodika

kalkulator

Търсене

В Началото