Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

Професионални секцииКССАРХИВ 2006-2015 на стария форум на КИИП София-град

АРХИВ 2006-2015 на стария форум на КИИП София-град

За ползвателите на стария несъществуващ, но с доста интересни теми, форум на КИИП София направих един архив. Има активен списък с членовете на форума, някои имат мейли.
Тук-там има още остатъци от спама. Имайте предвид, че доста "директни" линкове не работят.
Например за да влезете в 3-тата страница на тема "Общи въпроси" - "Колеги как ще коментирате шунтирането на Еврокода" трябва да кликнете първо на името на темата, след това следваща страница и пак следваща. Четвъртата страница от тази тема е чист спам и не съм я качил.

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

 
РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра

 

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото