Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

Международна дейностМеждународна конференция „Общинско инженерство“ на тема „Училището и градът“ в Чешка република / 06.06.2014 г.

Международна конференция „Общинско инженерство“ на тема „Училището и градът“ в Чешка република / 06.06.2014 г.

По покана на Чешката камара на оправомощените инженери и техници КИИП РК София-град взе участие в международната конференция „Общинско инженерство“ на тема „Училището и градът“, състояла се на 6 юни 2014 г.
По предварително обявената програма на основната тема „Училището и градът“ бяха представени доклади и презентации с лектори от Чехия, Словакия, Унгария, Германия, България.
От българска страна презентация по темата бе направена от инж. Георги Кордов, председател на КИИП РК София-град и инж. Богомил Хорозов председател на Секция ОВКХТТГ.
В процеса на проведените работни срещи беше обсъдено досегашното и бъдещо съвместно сътрудничество.

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

 
РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра

 

• Международна среща с водещи представители на Научно проектантски център /НПЦ/ „Развитие города“ и Московски държавен университет по строителство /МГСУ/ - град Москва, Руска Федерация

• Международна Кръгла маса на тема „Цени и защита на цените за проектиране“ с участие на гости от Инженерната камара на Саксония, ФР Германия, Инженерната камара на Република Сърбия и Република Чехия

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.  

Повече...

В Началото