Книги

ИЗДАНИЯ НА КИИП РК СОФИЯ-ГРАД, ИЗДАНИЯ НА КИИП, ДРУГИ ИЗДАНИЯ

Виж тук

За камарата

EU CULTURE

1.03.2018г. Съобщение

Naroden-Teatar-Ivan-Vazov-1Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.

При закупуване на билет всеки член на КИИП София-град представя на касата на театъра копие на своето удостоверение за проектантска правоспособностза 2018 г., което се оставя на касата, където се съхранява.

Преференциалните цени важат при закупуване до 2 билета (1+1) с едно копие на удостоверение и НЕ ВАЖАТ за премиерни представления и за електронно закупени билети.

Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: http://nationaltheatre.bg/programa-2/.

Председател на КИИП РК София-град
инж. Георги Кордов
Офис на КИИП РК София-град

24.май - Ден на славянската писменост и култура

24 maiНа 24.05.2017г. Колегията бе поканена за почитане на 24 май - Деня на славянската писменост и култура в Новата залата на КИИП РК София-град – нашето духовно-професионално средище! В духа на най-добрите традиции колегите се срещнаха и  поговориха за това какво е 24 май в днешните реалности  за нашата инженерно-творческата интелигенция.

Виж Галерия

8-ми март

carmen28 март 2013
Всички улици днес са пълни с цветя
Вярвайте, те са за Вас, жените, които украсяват света, които взривяват сивотата.
Всичко червено, жълто, зелено, цялата цветна дъга в този ден е предназначено за празника. Някои си мислят, че този празник е измислен… но няма измислени празници. Има сбъднати празници, когато цветето се превръща в символ на любовта към живота.

 

Скъпи колежки,
празнувайте пролетта! Всички цветя Ви принадлежат!

Прочети още...

Банско джаз фестивал 2014

Благотворителен Виенски бал

balImage0002На 9 февруари ще се проведе традиционният благотворителен Виенски бал 
Приходите от продажбата на кувертите ще бъдат дарени на Център за лечение и рехабилитация на хора в състояние на „будна кома” и Социален и младежки център на фондация „Конкордия“ в София.
Благотворителното събитие ще бъде в залите на хотел Шератон под патронажа на Негово превъзходителство посланика на Република Австрия Герхард Райвегер и кмета на град София, г-жа Йорданка Фандъкова. Те са патрони на бала в София за четвърти пореден път.  Специален гост от Виена отново ще бъде председателят на комисията по култура на Общинския съвет на Виена, г-н Ернст Волер. Поредното му посещение подчертава засилването на връзките между нашите две столици. Предвидена е и официална среща с екипа на кмета на София, г-жа Фандъкова.
 
Прочети още...

Вход за членове

Търсене

Договори/споразумения с Регионални колегии

РК Бургас
РК Ловеч
РК Пазарджик
РК Разград
РК Силистра
РК Русе

 

 

• Участие в 25 годишнина на инженерната камара в гр. Дрезден, Саксония,ФР Германия – 21-22.11.2018 г.

• Кръгла маса на тема:“ Аспекти и проблеми на строителния и инвестиционния процес в Европейските страни“ – проведена в гр. София, в залата на КИИП РК София-град с участието на гости от чужбина, представители на инженерни камари на ФР Германия, Република Чехия и Република Сърбия 29.09.2018 г.

Повече...

naroden-teatyr - CopyEU CULTURE

Съгласно подписан договор за партньорство с Народен театър „Иван Вазов“ всеки член на КИИП РК София-град може да ползва преференциални цени за закупуване на билети за всички постановки на всички сцени на Народния театър.
Текуща програма на Народен театър „Иван Вазов“ може да намерите на: https://nationaltheatre.bg/programa-2/

Повече...

В Началото