NachaloKIIP

Раздаване на удостоверения 2021 г.

НачалоUncategorised21.12.2020 Съобщение

21.12.2020 Съобщение

Уважаеми колеги,
На 31 декември 2020 г. офисът няма да работи.
Във връзка с наложените ограничителни мерки при събиране на хора и с цел запазване здравето на колегите и служителите в офиса, за раздаване на удостоверенията се определя следния ред:
1. За фирми, платили по списък за служителите си - по предварителна заявка за време и час на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Представител на фирмата трябва да представи актуализирани адрес, телефон и email на хората от списъка и да получи удостоверенията. В едноседмичен срок от фирмата връщат по имейл списъка с подписите на проектантите, гарантиращи получаването на удостоверението лично от всеки от тях с посочена дата на получаването.

2. За всички останали членове удостоверения ще се изпращат по email само след предварителна заявка на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., съдържаща рег.№, три имена, секция, ППП/ОПП, актуален адрес, телефон и email. Проверката за получаване на удостоверението става с потвърждение по имейл или на тел. 02 851 82 41, 02 851 82 42.

3. Колегите, които искат да получат удостоверенията си „на ръка“, предварително на тел. 02 851 82 41, 02 851 82 42 съгласуват време и час за получаване. При получаване на удостоверението се представя Анкетна карта с данни: рег.№, три имена, актуални адрес, телефон и email на получателя.

Регионално ръководство
на КИИП РК София-град

metodika

kalkulator

Търсене

В Началото