NachaloKIIP

4lenski vnos2024

НачалоUncategorised21.12.2020 Съобщение

21.12.2020 Съобщение

Уважаеми колеги,
Във връзка с наложените ограничителни мерки при събиране на хора и с цел запазване здравето на колегите и служителите в офиса, за раздаване на удостоверенията се определя следния ред:
  1. За фирми, платили по списък за служителите си: Представител на фирмата трябва да представи актуализирани адрес, телефон и e-mail на хората от списъка и да получи удостоверенията. В едноседмичен срок от фирмата връщат по имейл списъка с подписите на проектантите, гарантиращи получаването на удостоверението лично от всеки от тях с посочена дата на получаването.
  2. За всички останали членове удостоверения ще се изпращат по email само след предварителна заявка на e-mail:Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.; съдържаща рег.№, три имена, секция, ППП/ОПП, актуален адрес, телефон и email. Потвърждение за получено удостоверение става по имейл или на тел. 02 851 82 41, 02 851 82 42.
 
Колегите, които все още не са актуализирали данните си, молим да изпратят адрес, телефон и e-mail на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
 
Регионално ръководство
на КИИП РК София-град

metodika

Търсене

kalkulator

В Началото